SULAFLOOR Lansert i 2018 er miljøvennlig, slitesterkt betonggulv, som er enkelt å vedlikeholde! Send din bestilling på epost eller ring 70 15 07 05!
Open
X

Betongsaging. Vi har maskinparken og ekspertisen!

Betongservice veteran innen betongsaging og kjerneboring – med bransjeerfaring fra 1982!

I løpet av disse årene har vi utført mellom 5- og 6 000 oppdrag – og vi har løst alle oppgavene. Vi utfører innvendig og utvendig riving av betong- og murkonstruksjoner med spesialmaskiner med hydrauliske hammere og betongsakser.

Vi kan i dag sage betongvegger og -dekker i tykkelse opp til 92 cm fra en side med sagblad i diameter opptil 200 cm. Med moderne kjerneboringsutstyr kan vi bore hull i diameter opptil 1250 m/m diameter.
Med Wiresag kan vi skjære betongkonstruksjoner i tykkelser opptil flere meter uten overkutt i hjørnene. Velegnet for kapping av kaikonstruksjoner, maskinfundamenter og i kraftstasjoner.

Maskinparken omfatter i tillegg til alle betongsager og kjernebormaskiner også RIVNINGSROBOTER, MINILASTERE, MINIDUMPER, MINIGRAVER.

↑ Wiresaging ved Kleven Verft for fjerning av “midtrenne”, betongkonstruksjon der skipsseksjonene monteres sammen og også sjøsettes fra. Midtrennen er ca 2,4 meter bred og ca 1,3 – 1,4 m høy der den ble saget løs.

Vi saget ut ca 14,5 meter av denne konstruksjonen som Kleven løfter til side for å transportere skipsseksjoner gjennom åpningen. Så løftes den utsagde betongen på plass igjen etterpå. Bildene viser løfting av 85 tonn i et stykke, og snittflatene etter wiresagingen.

 

 

Omfattende restaureringsarbeid Betongservice har jobbet med restaureringen av Rådhuset i Ålesund.

Betongsliping

Vi har spesialisert oss på nydelige betonggulv. Slipt og polert, i flere forskjellige utførelser: Premium, Exclusive, Industry og Easy. Sulafloor er et miljøvennlig og holdbart gulv.

Sulafloor →

Betongsaging

Betongsaging er et felt hvor Betongservice kan regne seg som veteraner. Med en god maskinpark og solid erfaring, tar Betongservice alle utfordringer på strak arm.

Betongsaging →

Microtrenching

Betongservice benytter seg av Microtrenching ved legging av fibernettkabler. Denne teknikken er miljøbesparende, og har mange fordeler framfor andre metoder.

Microtrenching →