SULAFLOOR Lansert i 2018 er miljøvennlig, slitesterkt betonggulv, som er enkelt å vedlikeholde! Send din bestilling på epost eller ring 70 15 07 05!
Open
X

Microtrenching. Utbygging av fibernettet i Møre & Romsdal.

Fibernett

Betongservice startet opp med Microtrenching/Micrograving for utbygging av fibernettet i Møre & Romsdal i 2011, fordi dette sparer miljøet og er en skånsom metode.
Fordelene ved å benytte seg av denne metoden for utbygging sett i forhold til tradisjonell kabelegging er mange. Ved micrograving sparer vi miljøet for CO2 utslipp med opptil 80%, og det er også skånsomt for nærmiljøet hvor utbygging pågår.

  • Vi har maskiner/utstyr som kan grave spor opptil 40 mm
  • Våre kunder er bla. Relacom og Tafjord Mimer

For nærmere opplysninger om Microtrenching, ta kontakt med Lasse Søgnebotten:
Telefon ➤ 96 20 00 20   Epost ➤ lasse@betongservice.no

Betongsliping

Vi spesialiserer oss på nydelige betonggulv. Slipt og polert, i flere forskjellige utførelser: Premium, Exclusive, Industry og Easy. Sulafloor er et miljøvennlig og holdbart gulv.

Sulafloor →

Betongsaging

Betongsaging er et felt hvor Betongservice kan regne seg som veteraner. Med en god maskinpark og solid erfaring, tar Betongservice alle utfordringer på strak arm.

Betongsaging →

Microtrenching

Betongservice benytter seg av Microtrenching ved legging av fibernettkabler. Denne teknikken er miljøbesparende, og har mange fordeler framfor andre metoder.

Microtrenching →