SULAFLOOR Lansert i 2018 er miljøvennlig, slitesterkt betonggulv, som er enkelt å vedlikeholde! Send din bestilling på epost eller ring 70 15 07 05!
Open
X

Om oss. Bransjeerfaring fra 1982 – la det komme Dem til gode!

Betongservice

Betongservice AS ble stiftet 30. august 1988, som familiebedrift kun med tanke på å lage et levebrød for egen familie. Forretningsidé: Betongsaging og kjerneboring.

Betongservice er – og har alltid vært – Nordvestlandets største spesialentreprenør innen betongsaging, kjerneboring og riving av betong. Vi er også spesialister på lettstelte, miljøvennlige og vakre betonggulv. Vi har siden 2006 vært godkjent som utførende entreprenør for merkevaren Superfloor™. I 2018 lanserer vi vårt eget gulvsystem: Sulafloor.

Betongsaging

Betongsaging er et felt hvor Betongservice kan regne seg som veteraner. Med en god maskinpark og solid erfaring, tar Betongservice alle utfordringer på strak arm. Vi har bransjeerfaring fra 1982.

Microtrenching

Betongservice benytter seg av Microtrenching ved legging av fibernettkabler. Denne teknikken er miljøbesparende, og har mange fordeler framfor andre metoder.

Betongsliping – Sulafloor

I år 2000 begynte vi å interessere oss for sliping av betong i en annen forstand enn før. Vi kjøpte vår første HTC slipemaskin, og målsetningen var å kunne bearbeide et vanlig betonggulv til å bli et fullverdig bruksgulv uten overflatebelegg. Vi har opparbeidet en meget god effektivitet og kvalitet på arbeidet, etter mye prøving og feiling i starten. I dag har vi opparbeidet solid kompetanse innen betonggulv. I 2003/2004 fikk vi levert de første gulvene, til Ørsta Videregående skole, med et omfang på 320 kvadratmeter. Vi kalte det den gangen for EKSPONERT BETONG. Siden har Betongservice laget mange gulv, og produktnavnet har vært: HTC Superfloor™.

I 2018 lanserer vi vårt eget gulv som har  fått navnet Sulafloor og er av samme gode kvalitet eller bedre. Sulafloor kan leveres i flere varianter som du kan lese mer om her: Sulafloor

Betongservice er registrert og godkjent som leverandør i StartBANK
bilde

Forretningsidé anno 1988: Betongsaging og kjerneboring.

 

Vi har vært godkjent som utførende entreprenør for merkevaren HTC Superfloor™ siden 2006.

 

I 2018 lanserer vi vårt eget gulvsystem: Sulafloor

BETONGSAGING, KJERNEBORING / Daglig leder

Lasse Søgnebotten
Tlf 962 00 020
E-post lasse@betongservice.no

GRÜNDER

Håkon Søgnebotten
Tlf 900 97 113
E-post haakon@betongservice.no

Send en epost

Betongsliping

Vi spesialiserer oss på nydelige betonggulv. Slipt og polert, i flere forskjellige utførelser: Premium, Exclusive, Industry og Easy. Sulafloor er et miljøvennlig og holdbart gulv. Vakrere gulv skal du lete lenge etter!

Sulafloor →

Betongsaging

Betongsaging er et felt hvor Betongservice kan regne seg som veteraner. Med en god maskinpark og solid erfaring, tar Betongservice alle utfordringer på strak arm.

Betongsaging →