SULAFLOOR Lansert i 2018 er miljøvennlig, slitesterkt betonggulv, som er enkelt å vedlikeholde! Send din bestilling på epost eller ring 70 15 07 05!
Open
X

Sulafloor. Vakrere gulv skal du lete lenge etter!

Premium, Exclusive, Industry, Easy – Blank eller matt

Sulafloor er gulv som blir slipt frem av nye eller gamle betongoverflater der man enten behandler overflaten som den er eller man eksponerer tilslaget (steinen/singelen) i betongen. Gulvene blir utført i flere varianter av blankhetsgrad.

De ulike utførelsene er forskjellige kombinasjoner av slipegrad og poleringsgrad. Dette gir åtte valgmuligheter: Premium Blank eller Matt, Exclusive Blank eller Matt, Industry Blank eller Matt, Easy Blank eller Matt.

Premium Blank: Dette er den mest eksklusive varianten av Sulafloor. Her slipes betongen ned i flere steg enn de andre gulvene. Dette gir en meget høy slitestyrke. Den blanke overflaten gjør også at truckspor og andre forurensninger ikke setter seg fast og at lys reflekteres meget godt. Premium Matt:  Her slipes betong til synlig tilslag av stein, men poleres ikke. Denne varianten er et konsept som passer bra om man ønsker et gulv med en matt overflate og mye stein i overflaten.
Exclusive Blank: Ved denne utførelsen blir ikke betongen slipt like dypt som ved Premium. Derfor eksponeres ikke like mye av steinen i betongen. Også dette gulvet blir meget motstandsdyktig mot truckspor og annen forurensning. Overflaten blir også helt støvfri. Exclusive Matt: En matt variant av Sulafloor Exclusive som passer veldig fint til boliger, kontorer og andre plasser der man ikke ønsker at overflaten reflekterer for mye lys. Kvaliteten på denne utførelsen er like fantastisk som de andre variantene og her også blir overflaten helt støvfri.
Industry Blank: Dette er en variant med få antall trinn i prosessen. Her eksponeres ikke betongen i særlig grad. Alt etter forarbeidet/støpingen, så kan gulvoverflaten få en spettet overflate med kombinasjon av stein og grå overflate. Prosessen styrker betongen og skaper en blank overflate som også blir helt støvfri. Industry Matt: Dette er en variant med få antall i prosessen. Betongen eksponeres ikke i særlig grad. Alt etter forarbeidet/støpingen, så kan gulvoverflaten få en overflate med kombinasjon av stein, sandkorn og grå overflate. Prosessen styrker betongen og skaper en mattere overflate enn Industry Blank og blir helt støvfri.
Easy Blank: Dette er en variant som bare polerer overflaten og styrker denne. Overflaten kan, alt etter hvordan betongen er, få en overflate som viser drag etter arbeider ved utlegging av betongen. Dette er vår nest rimeligste alternativ, men vil også styrke betongoverflaten betraktelig og gjøre den støvfri. Easy Matt: Dette er vår rimeligste variant og er i utgangspunktet samme som varianten som poleres blank. Derimot blir overflaten polert til en mattere overflate og behandlet for å bli støvfri.

LURER DU PÅ NOE?

Vi vil gjerne hjelpe deg med alt du måtte lure på angående Sulafloor – ta gjerne kontakt på epost eller telefon for pris og løsninger for ditt gulv!

Håkon Søgnebotten Telefon 900 97 113 ➤ Epost haakon@betongservice.no

Sulafloor er et GODT VALG til kontorer / storsenter / butikklokaler / skoler / bilverksted / industri / lager & boliger!

Betongsliping

Vi har spesialisert oss på nydelige betonggulv. Slipt og polert, i flere forskjellige utførelser: Premium, Exclusive, Industry og Easy. Sulafloor er et miljøvennlig og holdbart gulv. Vakrere gulv skal du lete lenge etter!

Sulafloor →

Betongsaging

Betongsaging er et felt hvor Betongservice kan regne seg som veteraner. Med en god maskinpark og solid erfaring, tar Betongservice alle utfordringer på strak arm.

Betongsaging →

Microtrenching

Betongservice benytter seg av Microtrenching ved legging av fibernettkabler. Denne teknikken er miljøbesparende, og har mange fordeler framfor andre metoder.

Microtrenching →