SULAFLOOR Lansert i 2018 er miljøvennlig, slitesterkt betonggulv, som er enkelt å vedlikeholde! Send din bestilling på epost eller ring 70 15 07 05!
Open
X

Sulafloor. Vakrere gulv skal du lete lenge etter!

Premium, Exclusive, Industry, Easy – Blank eller matt

Sulafloor er gulv som blir slipt frem av nye eller gamle betongoverflater der man enten behandler overflaten som den er eller man eksponerer tilslaget (steinen/singelen) i betongen. Gulvene blir utført i flere varianter av blankhetsgrad.

De ulike utførelsene er forskjellige kombinasjoner av slipegrad og poleringsgrad. Dette gir mange valgmuligheter: Premium Blank eller Matt, Exclusive Blank eller Matt, Industry Blank eller Matt, Easy Blank eller Matt.

Premium Blank: Dette er den mest eksklusive varianten av Sulafloor. Her slipes betongen ned i flere steg enn de andre gulvene og mye av det store tilslaget (steinen) vil komme til syne. Dette gir en meget høy slitestyrke. Overflaten gjør også at truckspor og andre forurensninger ikke setter seg fast og at lys reflekteres meget godt.

Premium Matt:  Her slipes betong til synlig tilslag av stein som Premium Blank, men poleres ikke i samme grad. Varianten passer bra om man ønsker et gulv med en matt overflate og mye synlig stein.

Exclusive Blank: Ved denne utførelsen blir ikke betongen slipt like dypt som ved Premium. Denne varianten eksponerer bare det fine tilslaget i betongen. Stor stein blir altså ikke eksponert. Også dette gulvet blir meget motstandsdyktig mot truckspor og annen forurensning.

Exclusive Matt: En matt variant av Sulafloor Exclusive som passer veldig fint til boliger, kontorer og andre plasser der man ikke ønsker at overflaten gir for mye gjenskinn. Kvaliteten på denne utførelsen er like fantastisk som de andre variantene.

Industry Blank: Dette er en variant med få antall trinn i prosessen. Her eksponeres ikke tilslaget i særlig grad. Alt etter forarbeidet/støpingen, så kan gulvoverflaten få en spettet overflate med kombinasjon av stein og grå overflate. Prosessen styrker betongen og skaper en blank overflate.

Industry Matt: Samme nedsliping som Industry Blank, men får en mattere overflate med mindre gjenskinn. Prosessen styrker betongen også her i samme grad som de andre variantene. Variantene Industry Blank og Matt er anbefalt der det ikke er nøye med bildet i overflaten som feks industri, verksted osv, men kan også brukes i andre sammenhenger om ønskelig.

Easy Blank: Dette er en variant som bare polerer og styrker overflaten. Overflaten kan, alt etter hvordan betongarbeidet er utført, få en spettete overflate. Dette er vår nest rimeligste alternativ, men vil også styrke betongoverflaten betraktelig og gjøre den støvfri.

Easy Matt: Dette er vår rimeligste variant der ingen nedsliping av overflaten blir utført. Her blir også overflaten polert, men til en mattere overflate og behandlet for å bli støvfri. Variantene Easy Blank og Matt er anbefalt der overflatens utseende ikke har noen betydning, som feks industri, verksted osv, men kan selvsagt også brukes i andre sammenhenger.


LURER DU PÅ NOE?

Vi vil gjerne hjelpe deg med alt du måtte lure på angående Sulafloor – ta gjerne kontakt på epost eller telefon for pris og løsninger for ditt gulv!

Lasse Søgnebotten Telefon 962 00 020 ➤ Epost lasse@betongservice.no

Sulafloor er et GODT VALG til kontorer / storsenter / butikklokaler / skoler / bilverksted / industri / lager & boliger!

Betongsliping

Betongservice AS har spesialisert seg på nydelige betonggulv. Slipt og polert, i flere forskjellige utførelser: Premium, Exclusive, Industry og Easy. Sulafloor er et miljøvennlig og holdbart gulv. Vakrere gulv skal du lete lenge etter! Betongservice AS utfører også renoveringsarbeider som limsanering. Behandling av alle typer betong og stein overflater. Utfører også epoksy arbeider.

Sulafloor →

Betongsaging

Betongsaging er et felt hvor Betongservice kan regne seg som veteraner. Med en god maskinpark og solid erfaring, tar Betongservice alle utfordringer på strak arm.

Betongsaging →

Microtrenching

Betongservice benytter seg av Microtrenching ved legging av fibernettkabler. Denne teknikken er miljøbesparende, og har mange fordeler framfor andre metoder.

Microtrenching →