SUPERFLOOR™ er miljøvennlig, slitesterkt betonggulv, som er enkelt å vedlikeholde! Send din bestilling på epost eller ring 70 15 07 05!
Open
X

HTC Superfloor™. Vakrere gulv skal du lete lenge etter!

Platinum, Gold, Silver eller Bronze

HTC Superfloor™ er gulv som blir slipt frem av nye eller gamle betongoverflater der tilslaget, eller singelen i betongen blir slipt frem. Gulvene blir utført i flere varianter av blankhetsgrad.

De ulike utførelsene er forskjellige kombinasjoner av slipegrad og poleringsgrad. Dette gir fire valgmuligheter: Platinum, Gold, Silver eller Bronze.

Dette er den mest eksklusive varianten av Superfloor™. Her slipes betongen ned i flere steg enn de andre gulvene. Dette gir en meget høy slitestyrke. Den blanke overflaten gjør også at truckspor og andre forurensninger ikke setter seg fast og at lys reflekteres meget godt. 
Ved denne utførelsen blir ikke betongen slipt like dypt som ved Platinum. Derfor eksponeres ikke like mye av steinen i betongen. Også dette gulvet blir meget motstandsdyktig mot truckspor og annen forurensning.
Dette er HTC Superfloor Gold, men ikke polert like blank. Passer veldig fint til boliger og andre plasser der man ikke ønsker at overflaten reflekterer for mye lys. Kvaliteten på denne utførelsen er like fantastisk som de andre variantene.
Her slipes betong til synlig tilslag av stein, men poleres ikke. Silver er et konsept som passer bra om man ønsker et gulv med en matt overflate og mye stein i overflaten.
Dette er varianten med minst antall poleringstrinn. Her eksponeres ikke betongen. I stedet poleres det øverste sjiktet i betongen uten å slipe det bort. Prosessen stryrker likevel betongen og skaper en blank overflate.

    Les mer →


LURER DU PÅ NOE?

Vi vil gjerne hjelpe deg med alt du måtte lure på angående Superfloor™ – ta gjerne kontakt på epost eller telefon for pris og løsninger for ditt gulv!

Håkon Søgnebotten Telefon 900 97 113 ➤ Epost haakon@betongservice.no

HTC Superfloor™ er et GODT VALG til kontorlokaler – storsenter / butikklokaler – skoler – bilverksted – industri & boliger!

Betongsliping

Vi har spesialisert oss på nydelige betonggulv. Slipt og polert, i fire forskjellige utførelser: Platina, gull, sølv og bronse. Superfloor™ er et miljøvennlig og holdbart gulv. Vakrere gulv skal du lete lenge etter!

Superfloor →

Betongsaging

Betongsaging er et felt hvor Betongservice kan regne seg som veteraner. Med en god maskinpark og solid erfaring, tar Betongservice alle utfordringer på strak arm.

Betongsaging →

Microtrenching

Betongservice benytter seg av Microtrenching ved legging av fibernettkabler. Denne teknikken er miljøbesparende, og har mange fordeler framfor andre metoder.

Microtrenching →